Assessoria

Assessoria

Proporcionem serveis professionals d'assessoria per a totes les àrees. Només nosaltres, tenim la fórmula que combina consultoria, experiència i eficàcia per ajudar-te a créixer. Implementa estratègies de valor.

Més de 50 anys assessorant a empreses, autònoms i particulars!

Experts en Assessorament i Consultoria

Anys d'experiència ens avalen. Els nostres serveis d'assessoria i consultoria contemplen una gran cartera de solucions per a la teva activitat. Comptem amb un equip d'assessors multidisciplinari que t'ajudarà en qualsevol àrea que necessiteu. Així, tindràs la tranquil·litat de saber que totes les gestions les porta un equip especialitzat. Consulta tots els nostres serveis que estan a la teva disposició!

Francesc Xavier Casé Calsina
Responsable d'àreaFrancesc Xavier Casé Calsina

Un esperit de lideratge innat avala l'experiència del nostre executiu. És un líder en la implementació d'estratègies i solucions professionals. Un assessor nat per a qualsevol classe de negoci. Té una àmplia experiència en lliurar serveis de consultoria professional. En el seu recorregut, ha prestat assessorament a tota mena d'empreses de diferents sectors, oferint propostes noves i resultats excel·lents. La seva experiència li dona una gran visió de negoci i de possibles oportunitats. És un especialista en assessorament fiscal, financer i gestió de persones.