Assessoria Fiscal i Comptable imatge de fons
Assessoria

Assessoria Fiscal i Comptable

Compleix amb els compromisos tributaris i aconsegueix el màxim benefici. Amb la nostra assessoria fiscal i de gestió comptable planificaràs tot l'any. Gestionem tots els teus àmbits d'administració per a la teva tranquil·litat econòmica.

Un assessorament fiscal i una gestió comptable per maximitzar els beneficis!

Assessoria fiscal i comptable per empreses i autònoms

Tota activitat empresarial ha de complir els compromisos amb Hisenda o amb altres organismes reguladors. La importància d'una bona planificació i organització tributària és vital per a poder optimitzar la teva càrrega fiscal.

En la nostra assessoria fiscal i amb la nostra gestió comptable, t'ajudarem a complir amb totes les teves obligacions impositives dins del termini i en la forma escaient. Ens encarregarem d'elaborar la teva comptabilitat d'acord amb totes les teves necessitats. D'aquesta manera, podrem diluir les teves càrregues tributàries i maximitzar el rendiment dels teus diners. Comptem amb una gran experiència en gestions de tributs i assessorament. Amb els nostres serveis, se t'assignarà un assessor fiscal per a responsabilitzar-se del teu projecte. D'aquesta forma, no hauràs de preocupar-te per res perquè les teves obligacions i estratègies estaran elaborades de manera professional. Vetllarem pel compliment de la llei i que obtinguis el màxim benefici.

A més a més, en el nostre àmbit de gestoria fiscal, ens ocupem de confeccionar, tramitar i presentar tots els models necessaris front l'Agència Tributària.

Assessoria fiscal i comptable per empreses i autònoms
Una assessoria tributària i comptable que sí cuida els teus estats financers!

Serveis d'assessoria fiscal i comptable

En funció de les característiques de cada activitat, la nostra assessoria i gestoria tributària ofereix els serveis següents:

  • Informació puntual de la legislació publicada sobre fiscalitat en general i específicament sobre aquells aspectes o qüestions que afectin especialment l'activitat o les circumstàncies de l'empresa.
  • Assessorament passiu sobre temes fiscals amb atenció immediata de les consultes o problemàtiques plantejades a iniciativa de l'empresa.
  • Assessorament actiu en règim d'assistència periòdica a la mateixa empresa.
  • Estudi i confecció del pla de tributació de cada exercici per poder gaudir de la màxima economia fiscal.
  • Evacuació directa de consultes, supervisió i revisió de la correcta aplicació de la normativa impositiva.
  • Confecció de la comptabilitat de l'empresa.
  • Confecció i presentació de totes les obligacions fiscals de caràcter periòdic.
  • Relacions amb l'Administració Tributària, en tots els aspectes (representacions, defensa, assessorament, declaració de la Renda, recursos...).
  • Confecció i presentació davant del Registre Mercantil dels comptes anuals amb la certificació corresponent de l'aprovació de comptes.
Serveis d'assessoria fiscal i comptable