Autònoms imatge de fons

Autònoms

Ser autònom i emprendre és un repte cada vegada major i no totes les assessories estan preparades. Nosaltres sí que t'entenem. Gràcies a la nostra assessoria per a autònoms, podràs centrar-te en la teva activitat amb confiança i seguretat.

Una gestoria que només t'ofereix facilitats per la teva activitat!

Especialistes en assessoria per autònoms

Volem que el teu negoci generi valor. Tenim l'objectiu que la teva activitat empresarial creixi sense imprevistos. Per això, desenvolupem un assessorament especial per autònoms i emprenedors. Amb aquest servei tindreu totes les obligacions cobertes sense necessitat d'incórrer en costos d'estructura no recomanables. Ens adaptem a les teves dimensions estructurals.

Busquem la manera que la teva activitat generi valor afegit a l'economia. Tant la teva com la del país. Fins i tot busquem portar el teu creixement a un nivell internacional si és possible. A la nostra assessoria en autònoms et resoldrem qualsevol dubte, protegirem la teva documentació i t'informarem de qualsevol novetat sobre el teu sector i àmbit.

Després de cinquanta anys coneixem de primera mà la dificultat d'aquest col·lectiu que cada cop està més castigat. És per això que duem a terme aquesta assessoria especial pel treballador autònom.

Especialistes en assessoria per autònoms
Estalvia temps i esforç amb el nostre assessorament per a autònoms i emprenedors!

Serveis d'assessoria per autònoms

Gràcies al nostre assessorament, et donarem tota mena de facilitats. D'aquesta manera podràs focalitzar-te en l'activitat productiva, mentre que en nosaltres ens ocupem de qualsevol tramitació, sigui fiscal, laboral, mercantil o jurídica.

  • Oferir assessorament al moment inicial, amb la possibilitat de fer un estudi previ de la viabilitat i l'execució de tots els tràmits d'alta i legalització de l'activitat.
  • Acompanyar-te en la tasca diària, alliberar-te de càrregues imposades per les obligacions fiscals i laborals
  • L'elaboració dels llibres de comptes.
  • Presentar les declaracions fiscals.
  • Programes de facturació.
  • Tràmits d'ajuts específics per a la teva activitat i sector.
  • Confecció de nòmines i tràmits mitjançant la Seu Electrònica de la Seguretat Social de forma telemàtica.
  • Oferir assessorament per enquadrar la seva activitat en el règim més favorable, d'acord amb les seves particularitats de cada moment.
Serveis d'assessoria per autònoms
Un assessorament especial per a tots els treballadors per compte propi!

Una assessoria d'autònoms i emprenedors al teu servei

Treballar per compte propi és una gran aventura. Evidentment, té riscos. Per poder aplanar-te el camí, oferim una assessoria d'autònoms completa en les matèries següents:

Una assessoria d'autònoms i emprenedors al teu servei