Consultoria Estratègica imatge de fons
Assessoria

Consultoria Estratègica

Integrem totes les capacitats multidisciplinàries dels nostres serveis per a la consultoria estratègica. Analitzem exhaustivament la teva situació actual i la del mercat. Així, oferim un assessorament amb una visió sòlida de futur.

La nostra consultora estratègica vigila pel teu futur i interessos!

Consultoria estratègica per a empreses

Mitjançant un estudi minuciós de la teva activitat, aportarem estratègies per a diverses àrees que t'ajudarà a tenir un creixement exponencial. La nostra consultoria estratègica treballarà amb tu a base de fites per a complir el teu principal objectiu.

Davant el marc relacional que es configura, englobem actuacions complementàries necessàries per a una gestió eficaç i coordinada de totes les accions. Aquestes accions de creixement inclouen els diferents àmbits autonòmics, provincials i locals. Internacional si cap. Tot això és possible gràcies al fet que el nostre equip està integrat per diversos consultors estratègics de diferents especialitats. Només d'aquesta manera, podem oferir-te una orientació i gestió integral per a una estratègia empresarial efectiva. El nostre propòsit és que obtinguis el rendiment més gran possible.

T'assignarem un consultor estratègic com a responsable, per a oferir-te un assessorament minuciós i personalitzat. Aquesta ha estat sempre la inspiració per a la nostra labor professional. Contem amb una gran experiència en la representació d'empreses o grups d'empreses matrius situades a Europa i en diferents autonomies.

Consultoria estratègica per a empreses
Estratègies revolucionàries i potents amb el nostre pla operatiu!

Serveis de consultoria estratègica

En la nostra consultora estratégica, és habitual traçar estratègies que contemplin serveis d'ajuda, suport, informació i representació per a empreses o grups matriu:

 • Planificació anual i seguiment de les obligacions impositives.
 • Verificació anual del tema de successions, tant des del punt de vista de la política de l'interessat com del cost fiscal.
 • Comprovació del compliment de les obligacions legals de l'empresa per evitar responsabilitat de l'òrgan d'Administració.
 • Coordinació, juntament amb gerència, de totes les actuacions de l'empresa, a fi i efecte de complir amb les polítiques generals definides per l'empresa i el coordinador.
 • En vista de noves iniciatives, coordinació a les àrees legals d'aquestes.
 • Informació puntual de la legislació publicada.
Serveis de consultoria estratègica
El nostre objectiu estratègic és el teu creixement!

Més prestacions de la teva consultoria estratègica

Sempre tindràs contacte directe amb el teu consultor estratègic. Mitjançant una gran coordinació d'equips, desenvoluparem diverses accions com:

 • Control informàtic de la situació dels accionistes i dels òrgans de govern juntament amb els venciments de la diversa documentació legal, autoritzacions, permisos administratius, contractes i escriptures.
 • Assistència a juntes.
 • Intervenció en operacions de compravenda, fusió, adquisició, etc.
 • Revisió diària de BOE, BORME, DOGC, BOP per comprovar les publicacions que els afectin.
 • Establiment i manteniment de relacions amb les diverses administracions públiques.
 • Informació sobre les convocatòries d'ajuts econòmics i subvencions.
 • Assessorament passiu en règim de consultoria, sobre temes legals i jurídics en general i especialment del territori, d'acord amb els seus assessors jurídics.
 • Enviament de la circular mensual sobre informació d’interès.
Més prestacions de la teva consultoria estratègica