Consultoria Mediambiental imatge de fons
Assessoria

Consultoria Mediambiental

Lluitar contra la crisi climàtica és a les teves mans. La nostra consultoria mediambiental equilibrarà economia i sostenibilitat pel teu negoci. T'ajudarem a millorar tots els sistemes i les polítiques de gestió del teu entorn.

Assessorament mediambiental per complir totes les normatives europees!

Consultoria mediambiental per a negocis

La conscienciació de la societat amb el medi ambient és cada vegada major. Pal·liar els efectes del canvi climàtic està a l'abast de tots. Simplement, cal actuar. La teva Responsabilitat Social Corporativa ha de ser un motor més per a incrementar el valor afegit del teu negoci. I això, solament, ho aconseguiràs equilibrant medi ambient i economia.

Gràcies al nostre servei professional específic de consultoria ambiental, podràs assolir l'equilibri perfecte entre la rendibilitat del teu negoci i la sostenibilitat. Durem a terme un estudi minuciós de tots els teus sistemes i polítiques ambientals per a establir les fites a complir. L'objectiu serà optimitzar els recursos generats per la teva activitat i assessorar-te perquè compleixis totes les normatives legals de medi ambient.

Així doncs, t'oferirem un assessorament mediambiental complet per a totes les teves àrees d'acció. Els nostres assessors compten amb una formació multidisciplinària que els permet abordar diferents projectes amb una visió sòlida dels propòsits.

Consultoria mediambiental per a negocis
Assistència mediambiental per contrarestar el canvi climàtic!

Serveis de Consultoria Mediambiental per a autoritzacions

Busquem generar impactes positius en el medi ambient i en la lluita contra el canvi climàtic. Per això, la nostra consultora mediambiental s'ocuparà de tramitar totes les autoritzacions i permisos corresponents a:

  • Residus industrials.
  • Envasos i residus d'envasos.
  • Aigües residuals.
  • Emissions atmosfèriques.
Serveis de Consultoria Mediambiental per a autoritzacions
Una consultora ambiental que pensa en tu i l'ecosistema!

Serveis de Consultoria Mediambiental

Des d'una òptica de les normatives ambientals i des de la pràctica en la gestió de residus, la teva empresa al costat de nosaltres generarà impactes positius. Els nostres serveis com a consultora ambiental abasten les següents funcions:

  • Sistemes de gestió ambiental a les empreses que garanteixen el total compliment de la normativa ambiental.
  • Sistemes de qualificació ambiental per a productes i serveis: obtenció de l'etiqueta ecològica comunitària i del distintiu de garantia de qualitat ambiental.
  • Assessorament i tramitació d'ajuts econòmics per a actuacions encaminades a millorar la gestió ambiental.
  • Obtenció de l'autorització o llicència ambiental.
  • Diagnòstics ambientals de l'empresa.
  • Avaluacions ambientals.
Serveis de Consultoria Mediambiental