Assessoria Financera i Econòmica imatge de fons
Assessoria

Assessoria Financera i Econòmica

La nostra assessoria financera administrarà totes les teves operacions per a extreure el màxim rendiment de les inversions. Aconseguirem el millor escenari possible per al teu negoci. Proveïm accions estratègiques útils per als teus diners.

Assoleix els teus objectius de rendiment amb la nostra consultoria financera!

Assessoria financera per empreses i autònoms

Existeixen molts factors a tenir en compte per a traçar un pla operatiu eficaç que extregui la rendibilitat més gran possible dels teus interessos econòmics. Tenir una bona orientació de quines despeses poden reduir-se o on invertir estratègicament són factors clau per obtenir els teus propòsits.

El nostre servei d'assessoria financera t'ajudarà a prendre les millors decisions. T'oferirem una visió externa de la situació econòmica i estructural de la teva activitat a través d'una auditoria. Només així, podem extreure el màxim partit als teus recursos. D'aquesta manera, estalvies temps i esforç, a més de guanyar la seguretat que suposa que experts professionals gestionin les teves finances.

T'assignarem un assessor financer com a responsable del teu pla. El seu equip es farà càrrec de les tasques administratives que no has pogut delegar. Amb el nostre servei assoliràs una pauta d'inversions i reduccions de costos que ajudaran a catapultar la teva activitat.

Assessoria financera per empreses i autònoms
El nostre assessorament financer aconseguirà una economia plena per tu!

Serveis d'assessoria financera i econòmica

En funció de les característiques de cada negoci, oferim els serveis següents en l'àmbit financer i econòmic:

  • Anàlisi financera de l'empresa. Càlcul i avaluació dels nivells d'endeutament, recursos propis, períodes mitjans de pagament i cobrament. Elaboració d'altres ràtios financeres significatives.
  • Anàlisi i avaluació de l'estructura productiva. Estudi dels costos, elaboració, implantació i seguiment de sistemes de control pressupostari.
  • Estudis de viabilitat de l'empresa.
  • Informació i supervisió periòdica.
Serveis d'assessoria financera i econòmica
Una consultora financera que maximitza la teva estratègia econòmica!

Una assessoria financera al teu servei

El nostre assessorament financer va més enllà. Nosaltres controlem i seguim el teu rendiment segons el pla operacional establert.

  • Elaboració de projeccions financeres, anàlisi cash-flow de caixa i elaboració de previsions i necessitats de liquiditat.
  • Informes analítics de la situació econòmica de l'empresa. Rendibilitat, productivitat i preus de venda.
  • Anàlisi dels estats financers (balanços, comptes de resultats, memòria, etc.).
  • Disseny de sistemes comptables en petites i mitjanes empreses.
  • Planificació i organització d'administració d'empreses.
  • Estudis de projectes d'inversió i finançament.
Una assessoria financera al teu servei