Arfe Consultors imatge de fons

Sobre nosaltres

L'impacte de les teves accions pot contribuir a grans canvis en el món. Generar confiança i valor està en els nostres objectius. En Arfe Arderiu Consultors t'ajudem a incrementar els teus actius i a complir els propòsits.

Des de Manresa fins a qualsevol part del món!

Arfe Arderiu Consultors: Més de 50 anys

Fa més de mig segle que cooperem amb empreses, autònoms i particulars. Ajudem a maximitzar la teva aportació de valor en el sistema i a utilitzar el canvi com una oportunitat innovadora de millora. A pesar que els canvis poden albirar incerteses, la nostra meta és assegurar un futur rendible per a la teva activitat.

En tots aquests anys al servei del client, hem sabut adaptar-nos a les noves exigències del mercat per a obtenir sempre la rendibilitat més gran de la teva capital. Combinem creativitat, estratègia, experiència i confiança per a aconseguir els resultats que busques.

En les nostres oficines de Manresa, t'espera un equip multidisciplinari especialitzat en cada àrea de servei. Oferim un servei ajustat a les teves necessitats concretes, sense necessitat d'incórrer en costos que no necessites. Si vols resultats, necessites a Arfe Arderiu Consultors.

Des de Manresa fins a qualsevol part del món!
Serveis de consultoria i gestoria a Manresa!

Visions de negoci

Volem que el teu creixement sigui exponencial. Donem servei per a tota mena d'assessorament i gestió perquè la teva activitat aconsegueixi els nivells òptims de rendiment. Treballem sota els principis d'honestedat i responsabilitat, a més d'amb una total transparència en la gestió dels teus interessos. Elevem les teves expectatives de resultats i resolem qualsevol mena de problema que pugui aparèixer durant el procés.

Si busques serveis professionals integrals, acabes de trobar-los en Arfe Arderiu Consultors. Som un equip multidisciplinari amb experiència i proactivitat localitzat a Manresa. Gràcies a la nostra visió global de negoci, podràs impulsar el canvi que sempre has volgut. Amb la nostra metodologia de treball, et transmetrem confiança, compromís, professionalitat i seguretat.

Serveis de consultoria i gestoria a Manresa!
Els membres del nostre equip

Coneix al nostre equip professional

Francesc Xavier Casé Calsina

Francesc Xavier Casé Calsina

AssessoriaResponsable assessoria
Un esperit de lideratge innat avala l'experiència del nostre executiu. És un líder en la implementació d'estratègies i solucions professionals. Un assessor nat per a qualsevol classe de negoci. Té una àmplia experiència en lliurar serveis de consultoria professional. En el seu recorregut, ha prestat assessorament a tota mena d'empreses de diferents sectors, oferint propostes noves i resultats excel·lents. La seva experiència li dona una gran visió de negoci i de possibles oportunitats. És un especialista en assessorament fiscal, financer i gestió de persones.
Rosa Maria Arderiu Huix

Rosa Maria Arderiu Huix

JurídicaResponsable Jurídica
Advocada per vocació. Una jurista experta per a gestions professionals i particulars. Per a ella no hi ha cap cas perdut. Et blindarà els teus drets fonamentals tant en l'àmbit de negoci com individual. S'autodefineix com una "amant" del dret. És una apassionada de la Legalitat, l'Equitat i la Justícia. Presenta alts dots disciplinaris i un gran rigor professional en la seva metodologia legal. Només així, es pot assegurar el compliment de la llei. En definitiva, la nostra responsable jurídica i del despatx d'advocats és una amant de les lleis i el dret.
Jordi Farré Villalonga

Jordi Farré Villalonga

VehiclesResponsable de vehicles i transport
Un gran talent relacional caracteritza el nostre responsable de vehicles i transports. Té una gran capacitat d'organització per gestionar flotes. La seva gran resolució es percep en l'agilitat i el càlcul de les seves operacions. Un expert que sap quan i on buscar per oferir-te el millor assessorament. Consta d'altes qualitats relacionals per tractar amb tots els principals organismes de trànsit. El seu ímpetu i el seu irresistible caràcter et captivaran i, gràcies a ell, els teus tràmits de transport estaran sempre al dia. És un especialista en seguretat i gestió.