Laboral
16 de novembre de 2021

De nou inspecció de treball envia cartes a les empreses amb treballadors/es amb contracte no indefinit que hagin esgotat el termini màxim

De nou inspecció de treball envia cartes a les empreses amb treballadors/es amb contracte no indefinit que hagin esgotat el termini màxim

Inspecció de treball ha començat, de nou, a enviar cartes a les empreses que tenen treballadors/es donats d’alta a la Seguretat Social amb contractes temporals i no hagin estat convertits en indefinits.

De moment només és un avís perquè les empreses revisin el contracte d’aquests treballadors/es i vegin si la temporalitat continua essent correcte, o per si al contrari, han esgotat el termini i s’han de considerar indefinits.

En la majoria de casos no s’està cotitzant incorrectament, però sí que la informació de què disposa l’Administració no és correcte i cal actualitzar-la. També es veu com una mesura de protecció al treballador en el sentit que se li comuniqui correctament quan el seu contracte passa a ser indefinit.

Caldrà revisar habitualment aquest punt per no provocar futures revisions per part de l’Administració, i així tenir correctament contractat la totalitat del personal de l’empresa.

Si necessites més informació contacta amb la nostra àrea d'assessoria laboral al 93 872 32 22 o envia’ns un correu electrònic a [email protected].

Comparteix l'article a les teves xarxes!