Fiscalitat
10 de novembre de 2021

Pagaments en efectiu

Pagaments en efectiu

Tal com informàvem en l'article anterior, el passat mes de juliol es va aprovar la Llei Antifrau (Llei 11/2021) i entre molts altres objectius per reduir el possible frau, es va limitar encara més la possibilitat de fer pagaments en efectiu.

A partir del passat 11 de juliol els pagaments en efectiu estan limitats a 1.000 € (abans el límit estava en 2.500 €) quan NO siguin entre particulars, és a dir, quan en la transacció hi participa un/a empresari/ària o professional. Aquesta quantitat puja als 10.000 € quan el/la particular és no resident.

Per a més informació pot contactar amb la nostra àrea d'assessoria fiscal al correu electrònic [email protected] o al telèfon 93 872 32 22.

Comparteix l'article a les teves xarxes!
Francesc Xavier Casé Calsina
Responsable d'àreaFrancesc Xavier Casé Calsina

Un esperit de lideratge innat avala l'experi√®ncia del nostre executiu. √Čs un l√≠der en la implementaci√≥ d'estrat√®gies i solucions professionals. Un assessor nat per a qualsevol classe de negoci. T√© una √†mplia experi√®ncia en lliurar serveis de consultoria professional. En el seu recorregut, ha prestat assessorament a tota mena d'empreses de diferents sectors, oferint propostes noves i resultats excel¬∑lents. La seva experi√®ncia li dona una gran visi√≥ de negoci i de possibles oportunitats. √Čs un especialista en assessorament fiscal, financer i gesti√≥ de persones.