Fiscalitat
6 de octubre de 2021

Contractació pública. Registre d'empreses licitadores

Contractació pública. Registre d'empreses licitadores

Amb la represa de l'activitat econòmica, i la lenta tornada a l'activitat del sector públic, és un bon moment per recordar a les empreses que vulguin contractar amb l'administració la necessitat d'estar registrades com a tals.

L'administració pública té cada cop més requeriments per poder adjudicar tasques a les empreses. Qualsevol petit contracte requereix el corresponent concurs. I qui pot accedir a aquests concursos? En principi qualsevol empresa que compleixi els requisits.

La inscripció al RELI permet reduir considerablement la feina de les empreses a l'hora de presentar-se als concursos. Aquest registre manté actualitzades les dades de les empreses perquè no s'hagin de presentar cada cop que es volen presentar a un concurs.

Presentar-se a concursos no només permet optar a feines de l'administració, també permet tindre informació sobre aquestes feines, com ara qui obté la feina, el preu pel qual se l'adjudica, etc. que ens pot permetre intentar una subcontractació o altres.

Per més informació contacta amb la nostra Àrea Fiscal al correu electrònic [email protected] o bé trucant al 93 872 32 22.

Comparteix l'article a les teves xarxes!
Francesc Xavier Casé Calsina
Responsable d'àreaFrancesc Xavier Casé Calsina

Un esperit de lideratge innat avala l'experiència del nostre executiu. És un líder en la implementació d'estratègies i solucions professionals. Un assessor nat per a qualsevol classe de negoci. Té una àmplia experiència en lliurar serveis de consultoria professional. En el seu recorregut, ha prestat assessorament a tota mena d'empreses de diferents sectors, oferint propostes noves i resultats excel·lents. La seva experiència li dona una gran visió de negoci i de possibles oportunitats. És un especialista en assessorament fiscal, financer i gestió de persones.