Jurídic
4 de abril de 2017

Recupera els diners de la clàusula sòl

Recupera els diners de la clàusula sòl

Una de les últimes notícies sobre clàusules sòl és una Sentència del Tribunal de Justícia de la Unió Europea que ha donat un gir a la situació, obligant a la banca a tornar tot el pagat de més des de l'inici de la hipoteca quan aquestes clàusules es declarin abusives. Es tracta d'un criteri nou i molt més beneficiós per al consumidor o client de la banca que el que venia defensant el nostre Tribunal Suprem, i els jutges espanyols estan obligats a aplicar-lo.

També es poden recuperar tots els interessos pagats de més, des de la data de signatura de la teva hipoteca, així com les despeses de formalització d'aquesta.

Cada afectat podrà cobrar 10.000 euros de mitjana (depenent de cada cas), en concepte de quantitats cobrades de més en aplicació de la clàusula sòl. És important demostrar que el banc no va actuar correctament a l’hora d’informar el client sobre el significat de la clàusula sòl, o bé que la distància entre el tipus d’interès terra i el sostre de la hipoteca fossin tan distants que per ells mateixos fossin clarament abusius.

Des d’Arfe ja hem aconseguit signar acords amb entitats respecte de la devolució dels diners a clients. En una primera visita us direm les vostres opcions de recuperar els diners i us farem pressupost per fer-ne la gestió.

Contacta amb el nostre equip d'assessors jurídics perquè t'ho gestionin. Per a més informació truca'ns al 93 872 32 22[email protected].

Comparteix l'article a les teves xarxes!