JurĂ­dic
21 de novembre de 2021

Tens una propietat conjuntament amb altres persones i no saps com fer-ho per sortir-ne?

Tens una propietat conjuntament amb altres persones i no saps com fer-ho per sortir-ne?

No és poc habitual que diverses persones siguin propietàries d'un immoble o terreny conjuntament amb altra gent. Tampoc és infreqüent que els interessos dels qui posseeixin una mateixa propietat siguin diferents. Això pot cosa portar al fet que no s'arribi a acords i no es pugui treure cap rendiment de l'immoble.

En cas de no arribar a un acord en una propietat compartida, què es pot fer?

Quan dues o més persones comparteixen un immoble i NO arriben a un acord per explotar-lo, qualsevol de les parts poden instar judicialment a la dissolució del condomini. D'alguna manera pot obligar a la resta de les persones propietàries a avenir-se a vendre i que tothom cobri el que li pertoca o a arribar a un acord perquè qui vulgui vendre ho pugui fer.

És una situació prou freqüent entre parelles que es divorcien, en acceptacions d'herències o en tancament de negocis amb diversos/es socis/es.

A vegades semblen situacions insalvables, però no ho són, a Arfe Arderiu consultors sabem com fer-ho! Si necessites més informació envia un correu electrònic a [email protected] o bé truca'ns al 93 872 32 22

Comparteix l'article a les teves xarxes!