Jurídic
21 de juliol de 2022

Com es pot sol·licitar el Bo Cultural Jove 2022?

Com es pot sol·licitar el Bo Cultural Jove 2022?

El bo de cultura jove és una ajuda de 400 euros per aquelles persones que, durant el 2022, compleixen o compliran la majoria d'edat. Aquesta ajuda de 400 euros pels recents majors d'edat està destinada a l'adquisició de productes i activitats culturals. En aquest article, t'expliquem què és el bo cultural jove, com sol·licitar-lo i fins quan.

Què és el Bo Cultural Jove?

El Bo de Cultura Jove és una ajuda de 400 euros per adquirir productes i activitats culturals que es dividirà en tres apartats:

  •      200 euros per arts en directe, patrimoni cultural i arts audiovisuals (entrades, abonaments, música en directe, etc.).
  •      100 euros per a productes culturals en suport físic.
  •      100 euros per a consum digital o en línia.

Qui pot sol·licitar l'ajuda de 400 € del Bo Cultural Jove 2022?  

El Bo Cultural Jove pot ser sol·licitat per aquelles persones nascudes el 2004 i que, per tant, o tenen 18 anys o bé els compliran aquest any.

Com es pot sol·licitar el Bo Cultural Jove?

Es pot sol·licitar a través de la web del Bo Cultura Jove. Primer, hauràs d'identificar-te amb el Certificat Digital (el qual només el podran obtenir les persones majors de 18 anys). Més endavant s’habilitarà perquè la identificació pugui ser, també, a través de la Cl@ve.

Quan es pot sol·licitar?

El Bo de Cultura Jove es pot sol·licitar des del 25 de juliol fins al 15 d’octubre del 2022.

Com es podrà bescanviar?

Rebran una targeta de prepagament virtual per utilitzar-la mitjançant el mòbil o, qui ho sol·liciti, podrà disposar d’una targeta en format físic.

Fins quan es podrà bescanviar?

Durant 1 any des del moment de la seva activació, màxim fins al 31 desembre del 2023.

Les empreses i entitats culturals estan convidades a participar-hi amb el requisit d’adhesió prèvia al Bo Cultura Jove si volen oferir els seus serveis i posar-los a disposició dels beneficiaris/àries d’aquesta ajuda. Podran fer-ho teatres, festivals, sales de cinema, museus, llibreries, botigues de música, etc.

Aquesta adhesió també s’haurà de fer a través de la pàgina web del Bo Cultura Jove.

Per a més informació, pots contactar amb nosaltres enviant-nos un correu electrònic a [email protected], o bé trucant al 93 872 32 22.

Comparteix l'article a les teves xarxes!