Fiscalitat
29 de juliol de 2021

Què puc fer amb les notificacions electròniques si estic de vacances?

Què puc fer amb les notificacions electròniques si estic de vacances?

Si tens una empresa, una entitat sense personalitat jurídica o exerceixes altres activitats que requereixen l'obligatorietat de rebre les notificacions per via electrònica, ja sabràs que l'Agència Tributària (AEAT) envia una notificació i la posa a disposició de l'interessat durant 10 dies. Si durant aquest termini, aquesta no s'ha obert o llegit, s'entén com a notificada per rebuig.

Així doncs, si marxes de vacances i no pots estar pendent de les possibles notificacions, què pots fer?

L'AEAT permet sol·licitar fins a 30 dies naturals de vacances per any, amb una antelació mínima de 7 dies naturals, durant els quals, no rebreu notificacions, almenys per via electrònica (això no exclou que sí que puguin fer-ho a través de carta certificada, per exemple).

Aquesta sol·licitud la pot realitzar la mateixa persona que tingui l’obligació tributària, o bé una persona apoderada per aquest, a través de la seu electrònica de l'AEAT.

I amb això, ja podeu desconnectar i gaudir tranquil·lament de les vostres vacances!.

Comparteix l'article a les teves xarxes!
Francesc Xavier Casé Calsina
Responsable d'àreaFrancesc Xavier Casé Calsina

Un esperit de lideratge innat avala l'experiència del nostre executiu. És un líder en la implementació d'estratègies i solucions professionals. Un assessor nat per a qualsevol classe de negoci. Té una àmplia experiència en lliurar serveis de consultoria professional. En el seu recorregut, ha prestat assessorament a tota mena d'empreses de diferents sectors, oferint propostes noves i resultats excel·lents. La seva experiència li dona una gran visió de negoci i de possibles oportunitats. És un especialista en assessorament fiscal, financer i gestió de persones.