Últims dies per bonificar les accions formatives del 2018

18 de gener de 2019

El dia 31 de gener es tancarà l’aplicació telemàtica de FUNDAE corresponent a l’exercici 2018 i per tant totes les gestions relacionades amb les formacions que s’hagin dut a terme durant el 2018 han d’estar finalitzades per aquella data.

El TC de desembre és l’últim en el qual es poden aplicar les bonificacions d’aquests cursos i les factures d’aquests hauran d’estar pagades, com a molt tard, el 30 de gener del 2019.

Per un altre cantó, des de fa unes setmanes, ja es pot accedir a l’aplicació de la “Fundación Estatal para la Formación y el Empleo” corresponent a l’exercici 2019. Algunes de les novetats que hi podreu trobar són les següents:

- Les empreses de menys de 50 treballadors que van marcar la casella d’acumulació del crèdit no consumit en l’exercici anterior ja tindran incorporada aquesta quantitat en el crèdit assignat pel 2019.

- En quan als horaris dels grups, s’ha substituït els torns de matí i de tarda per trams horaris.

- A partir d’ara es diferenciarà entre certificat d’assistència i diploma acreditatiu. Aquest últim serà pels alumnes que hagin superat la formació amb una avaluació positiva.

- S’han inclòs noves utilitats de funcionament de l’aplicació com per exemple la possibilitat de filtrar les accions formatives per modalitat, s’ha inclòs el camp de cofinançament en la pantalla de costos i s’ha incorporat una nova pantalla per consultar la informació declarada sobre la RLT, entre d’altres noves funcionalitats.

Si teniu algun dubte o bé voleu informació sobre com us podeu bonificar les accions formatives que realitzeu aquest any ens podeu enviar un correu electrònic a rrhharfe.es o bé trucar al 93 872 32 22.

Arfe Arderiu Consultors

  Muralla del Carme, 17-23, 1r (Ed. Can Jorba),
Manresa, 08241, (Barcelona)

  93 872 32 22

  93 872 67 62

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.

Newsletter

Condicions legals