Subvenció temporal per a la contractació de persones majors de 45 anys que portin com a mínim 6 mesos desocupades

29 de setembre de 2017

El Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) ha posat en marxa una línia de subvencions per a la contractació, indefinida o temporal, de persones majors de 45 anys que es trobin en situació de desocupació com a mínim des de fa 6 mesos. El termini per a la seva sol·licitud és fins el 15 de Novembre (inclòs).

Qui s’hi pot acollir?

Qualsevol persona física o jurídica amb capacitat per a contractar laboralment que disposi de centre de treball a Catalunya.

Requisits per a sol·licitar la subvenció:

- Perfil treballador/a:

  • Major de 45 anys.
  • Inscrit com a demandant d’atur no ocupat.
  • Que estigui desocupat com a mínim des de fa 6 mesos o més.

- Requisits empresa:

  • Contractació indefinida o temporal. En aquest últim cas, entre 6 i 12 mesos. La jornada podrà ser completa o parcial (mínim 50% jornada).
  • Subscriure el contracte com a màxim 2 mesos abans de la presentació de la sol·licitud i fins al 15 de novembre de 2017.
  • Amb la nova contractació incrementar el nombre de persones ocupades per l’empresa, en comparació amb la mitjana dels 12 mesos previs. A excepció, de que el lloc a ocupar hagi quedat vacant en l’empresa per dimissió de la persona treballadora, per la seva discapacitat o per haver assolit l’edat de jubilació. O bé també per a la reducció voluntària dels temps de treball i per acomiadament disciplinari procedent.
  • Complir amb totes les obligacions tributàries i de Seguretat Social.

Quin import de subvenció puc sol·licitar?

L’import de la subvenció fluctua en funció del perfil del treballador, així com també per si el candidat a contractar ha estat escollit o no per l’Oficina de Treball.

Un altre factor a tenir en compte és que l’import de la subvenció, en cap cas, pot superar el 50% del cost total de la contractació.

Subvenció temporal per a la contractació de persones majors de 45 anys que portin com a mínim 6 mesos desocupades:

 Subvenció temporal per a la contractació de persones majors de 45 anys que portin com a mínim 6 mesos desocupades:

Per a més informació, posa’t en contacte amb la nostra Àrea Laboral al 93 872 32 22 – laboralarfe.es 

Arfe Arderiu Consultors

  Muralla del Carme, 17-23, 1r (Ed. Can Jorba),
Manresa, 08241, (Barcelona)

  93 872 32 22

  93 872 67 62

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.

Newsletter

Condicions legals