Les notificacions dels organismes públics per vacances

4 d’agost de 2017

Quan anem de vacances parem la nostra activitat diària i desconnectem però que ho fem nosaltres no vol dir que tota la resta també ho faci.

Qui no descansa són les administracions públiques que aprofiten els seus darrers dies de treball per enviar munts de notificacions i requeriments als seus administrats.
Aquestes notificacions arriben a l’agost quan molta gent fa vacances i el problema és que moltes vegades el termini de resposta només són 10 dies, així que és molt probable que tinguem problemes per contestar dins el termini donat, amb les possibles conseqüències que se’n poden derivar.


Què cal fer per evitar que ens passi això?

Les societats que reben les notificacions telemàticament cal que informin a Hisenda del termini en què estaran de vacances per evitar rebre notificacions durant aquest període i evitar-se així problemes. Les persones físiques faran bé de no signar certificats provinents d’aquestes administracions durant el període de vacances (a no ser que coneguin el seu contingut o l’estiguin esperant). Evitarem així que una notificació o requeriment ens esguerri les vacances o ens posi en un problema al no poder contestar-lo dins el termini donat.


Si voleu més informació o ajuda durant aquest mes no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres fiscalarfe.es o 93 872 32 22

Arfe Arderiu Consultors

  Muralla del Carme, 17-23, 1r (Ed. Can Jorba),
Manresa, 08241, (Barcelona)

  93 872 32 22

  93 872 67 62

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.

Newsletter

Condicions legals