Les assegurances d’assistència en viatge

Les assegurances d’assistència en viatge donen cobertura a les incidències que hi puguin haver al llarg d’un viatge, des de l’anul·lació fins la pèrdua d’equipatges.

Es pot contractar una pòlissa per a un viatge en concret, per a un de llarga durada o inclús per a varis viatges que es realitzaran durant l’any.

Durant els viatges, ja sigui per vacances o per motius de feina, els riscos es multipliquen. L’usuari/a pot perdre el vol, l’equipatge, posar-se malalt o inclús veure’s obligat a cancel·lar el vol o l’hotel. Fer la reserva de l’allotjament o del transport sense una assegurança de viatge que hi doni cobertura pot tenir com a conseqüència la pèrdua de l’import abonat si finalment és necessari anul·lar-lo o si no s’arriba a temps a l’aeroport, per exemple. A més, quan la destinació és fora de les fronteres del propi país, les despeses de les vacances poden multiplicar-se si estant allà l’usuari/a es posa malalt/a i necessita assistència sanitària, ampliar l’estada per impossibilitat de viatjar o inclús tornar al seu país amb caràcter urgent.

Per tal de donar cobertura a totes aquestes circumstàncies, les companyies asseguradores ofereixen la possibilitat de contractar pòlisses específiques que garanteixin la seva seguretat i benestar quan viatgin.

Les assegurances de viatge no són obligatòries, però sí molt recomanables perquè donen cobertura als riscos que poden produir-se durant les estades fora de la llar.

L’assegurança de viatge és un producte assegurador que permet a l’usuari/a realitzar viatges estant protegit i despreocupat per així poder gaudir-ne. Ofereixen cobertures arreu del món per tal que els desplaçaments no impedeixin a l’usuari/a gaudir de la millor assistència i protecció.

Les garanties s’adapten tant a la durada com al lloc de destí escollit o a la finalitat del desplaçament. Pot incloure una àmplia varietat de beneficis, entre els quals hi ha la possibilitat de cancel·lar el viatge o interrompre’l, rebre assistència mèdica d’emergència o no haver de fer-se càrrec de despeses mèdiques que puguin necessitar-se durant l’estada. D’aquesta manera, aquesta assegurança dona cobertura als riscs previs, però també als imprevistos que puguin succeir durant el viatge.

 

Per a més informació si desitgeu contractar una assegurança d’assistència en viatge a un preu especial, podeu contactar-nos al 93 872 32 22 – atencioclientarfe.es   

Arfe Arderiu Consultors

  Muralla del Carme, 17-23, 1r (Ed. Can Jorba),
Manresa, 08241, (Barcelona)

  93 872 32 22

  93 872 67 62

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.

Newsletter

Condicions legals