L’Agència Tributària pot castigar als contribuents que no declaren en l’IRPF els ingressos obtinguts pel lloguer d’habitatges

19 de juny de 2017

L’Agència Tributària pot impedir que els contribuents s’apliquin la reducció del 60% aplicable sobre els rendiments obtinguts, o que puguin tributar només pel 40% dels rendiments obtinguts, si no han declarat en l’IRPF els ingressos obtinguts pel lloguer d’habitatges.

Els contribuents que no hagin declarat els ingressos del lloguer dels habitatges i a qui Hisenda ha iniciat una inspecció, no podran beneficiar-se d’aquesta reducció del 60% aplicable als rendiments obtinguts del lloguer d’immobles que es destinin a habitatge i no a oficina o despatx, tant si l’arrendatari és persona física o jurídica.

El contribuent tributarà pel 100% dels rendiments obtinguts i podrà ser sancionat un cop es dicti la liquidació que regularitzi la situació.

El contribuent sí que podria aplicar-se la reducció, presentant una complementària abans que Hisenda li notifiqui la comprovació.

 

Per a més informació, posa’t en contacte amb la nostra Àrea Fiscal trucant al 93 872 32 22 o a fiscalarfe.es

 

Arfe Arderiu Consultors

  Muralla del Carme, 17-23, 1r (Ed. Can Jorba),
Manresa, 08241, (Barcelona)

  93 872 32 22

  93 872 67 62

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.

Newsletter

Condicions legals