Ets empresari o professional? Pagues quotes de la Comunitat de Propietaris del teu despatx o local?

10 de febrer de 2017

Et desgraves l'IVA?

Com ja ha passat diverses vegades la justícia europea actua a favor del contribuent i contra les restrictives actuacions i interpretacions de la hisenda espanyola respecte de l’IVA.

Altra cop, el tribunal de Justícia Europeu, via consulta, informa que n´hi haurà prou amb una còpia de la factura de la comunitat de propietaris diligenciada per l’Administrador de la mateixa i un document que acrediti la nostra participació en el pagament d’aquesta factura, per tal de que ens puguem deduir l’IVA d’aquesta factura en la nostra activitat.

La normativa de l’IVA diu clarament que és un impost neutre que ha de suportar el consumidor final. Però la hisenda espanyola contínuament fa servir les formalitats del mateix per intentar reduir-ne la deducció per part de les empreses i fer que deixi de ser-ho, aconseguint així una doble tributació sobre un mateix fet imposable, cosa clarament injusta.

Sortosament el tribunal Europeu va donant la raó als contribuents i fent quedar en evidència el que fixen els criteris amb què ha d’actuar l’administració espanyola.

Necessites més informació? Consulta el nostre departament d’administració de comunitats de propietaris al 93 872 32 22 o envia’ns un e-mail a finquesarfe.es 

Arfe Arderiu Consultors

  Muralla del Carme, 17-23, 1r (Ed. Can Jorba),
Manresa, 08241, (Barcelona)

  93 872 32 22

  93 872 67 62

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.

Newsletter

Condicions legals