El passat mes d’Octubre/2016 va entrar en vigor la Llei 39/2015, modificant el sistema de comunicació entre l’Administració Pública i les Comunitats de béns, Comunitats de propietaris i altres entitats sense personalitat jurídica

No és habitual que aquests tipus d'entitats s'hagin de relacionar sovint amb l'administració pública.

Tot i no ser molt habitual que aquests tipus d’entitats s’hagin de relacionar sovint amb l’administració pública, a no ser que tinguin alguna activitat econòmica o de lloguers, o personal contractat, cal estar alerta perquè des del passat mes d'Octubre les comunicacions amb l’Administració han de ser per via telemàtica. Per poder-ho fer s'ha de disposar d’un certificat digital a nom del representant de l’entitat o apoderar a un/a professional perquè els representi i s’encarregui de gestionar les comunicacions amb l’Administració Pública.

Cal recordar que la comunicació pot ser en els dos sentits, quan l’Administració es vol posar en contacte amb l’entitat també ho fa telemàticament i per tant cal que totes les entitats estiguin ja preparades.

Si necessiteu més informació o voleu contractar el servei de consulta de notificacions o obtenció del certificat digital estem a la vostra disposició al 93 872 32 22 o a finquesarfe.es 

Arfe Arderiu Consultors

  Muralla del Carme, 17-23, 1r (Ed. Can Jorba),
Manresa, 08241, (Barcelona)

  93 872 32 22

  93 872 67 62

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.

Newsletter

Condicions legals