Crèdit Formatiu Anual (Bonificació Fundació Estatal per la Formació en el Treball)

25 d’octubre de 2016

Totes les empreses es composen de persones, les quals han de disposar d’una adequada formació pel seu lloc de treball. Tanmateix, aquests coneixements s’han d’actualitzar periòdicament. Per aquest motiu, totes les empreses amb treballadors en alta en el règim general disposen d’un crèdit formatiu anual per dur a terme activitats formatives sense cost.

El crèdit formatiu es calcula mitjançant les cotitzacions efectuades l’any anterior. No obstant això, totes les empreses, per petites que siguin, disposen d’un crèdit formatiu mínim equivalent a 420 €/anuals.

Invertir en formació reporta nombrosos beneficis. Per una banda, contribueix en la millora del funcionament de l’empresa, capacitant als nostres professionals. I per l’altra, l’oferiment d’aquestes accions formatives pot actuar com a un element motivador pels treballadors, els quals es senten més capacitats per desenvolupar les seves funcions.

Sovint, les empreses desconeixen com aprofitar aquest crèdit. Si aquest és el vostre cas, podeu contactar amb la nostra Àrea Laboral ( laboralarfe.es – 93 872 32 22) per rebre assessorament i propostes sobre els cursos que més s’adeqüin a les vostres necessitats formatives.

Arfe Arderiu Consultors

  Muralla del Carme, 17-23, 1r (Ed. Can Jorba),
Manresa, 08241, (Barcelona)

  93 872 32 22

  93 872 67 62

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.

Newsletter

Condicions legals