Crèdit Formació Bonificada 2017

15 de novembre de 2017

Totes les empreses amb treballadors en alta en el règim general disposen d’un crèdit formatiu anual per dur a terme activitats formatives sense cost. El crèdit formatiu es calcula mitjançant les cotitzacions efectuades l’any anterior. No obstant això, totes les empreses, per petites que siguin, disposen d’un crèdit formatiu mínim equivalent a 420 €/anuals. 

Durant aquests últims mesos de l’any, és hora de revisar el crèdit formatiu de l’empresa per aquest 2017 per veure si s’està a temps de fer alguna acció formativa amb l’import pendent de gastar, així com revisar el compliment dels requisits anuals com ara el percentatge d’aportació privada i el de col·lectius prioritaris (en el cas de grans empreses) per si és necessari fer alguna acció abans que finalitzi l’exercici per complir-los.

És important recordar que el TC de desembre és l’últim per aplicar les bonificacions de la formació per l’exercici 2017, si no s’han aplicat en els mesos anteriors.

I, per últim, comentar que també és un bon moment per planificar les accions formatives de cara el 2018, tenint en compte el crèdit del que es disposarà (com a mínim serà de 420 euros) i les necessitats formatives dels treballadors.

Si teniu algun dubte sobre aquest tema o per realitzar la gestió de la bonificació, podeu contactar amb nosaltres a través del correu electrònic laboralarfe.es o trucant al 93 872 32 22, per rebre assessorament i propostes sobre els cursos que més s’adeqüin a les vostres necessitats formatives.

Arfe Arderiu Consultors

  Muralla del Carme, 17-23, 1r (Ed. Can Jorba),
Manresa, 08241, (Barcelona)

  93 872 32 22

  93 872 67 62

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.

Newsletter

Condicions legals