Contractació pública. Registre d'empreses Licitadores

6 d’octubre de 2021

 

Amb la represa de l'activitat econòmica, i la lenta tornada a l'activitat del sector públic, és un bon moment per recordar a les empreses que vulguin contractar amb l'administració la necessitat d'estar registrades com a tals.

L'administració pública té cada cop més requeriments per poder adjudicar tasques a les empreses. Qualsevol petit contracte requereix el corresponent concurs. I qui pot accedir a aquests concursos? En principi qualsevol empresa que compleixi els requisits.

La inscripció al RELI permet reduir considerablement la feina de les empreses a l'hora de presentar-se als concursos. Aquest registre manté actualitzades les dades de les empreses perquè no s'hagin de presentar cada cop que es volen presentar a un concurs.

Presentar-se a concursos no només permet optar a feines de l'administració, també permet tindre informació sobre aquestes feines, com ara qui obté la feina, el preu pel qual se l'adjudica, etc. que ens pot permetre intentar una subcontractació o altres.

Per més informació contacta amb la nostra Àrea Fiscal al correu electrònic fiscal@arfe.es o bé trucant al 93.872.32.22.

Arfe Arderiu Consultors

  Muralla del Carme, 17-23, 1r (Ed. Can Jorba),
Manresa, 08241, (Barcelona)

  93 872 32 22

  93 872 67 62

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.

Newsletter

Condicions legals