Consulta laboral

El servei de Consulta laboral permet enviar-nos qualsevol consulta de l'àmbit laboral tal com dubtes en temes d'indemnitzacions, acomiadaments, condicions laborals, jornada laboral, reducció, etc.

Temps mitjà de tramitació de la resposta: entre 48 i 72 hores laborables.

 Enviï la seva Consulta

40 € (IVA inclòs)

 

Descripció

El servei de Consulta laboral permet enviar-nos qualsevol consulta de l’àmbit laboral tal com dubtes en temes d’indemnitzacions, acomiadaments, condicions laborals, jornada laboral, reducció, etc.

Comptem amb un equip de professionals especialitzats en cada àrea (advocats, tècnics laborals i graduats socials) que s’encarregaran de contestar la consulta que plantegi. 

Temps mitjà de tramitació de la resposta: entre 48 i 72 hores laborables.

Opcionalment, pot adjuntar un arxiu si ho considera necessari per exposar la seva consulta.

Tingui en compte que no està inclòs en el servei d'assessoria online, tot i que sí que ens pot sol·licitar pressupost:

- Redacció o tràmit de documents.

- Revisió de documentació complexa.

- Intervenció personal d'un assessor o advocat.

- Càlculs complexes i consulta d'antecedents o jurisprudència. 

En compliment de la LOPD 15/1999, del 13 de desembre, sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal l’informem que totes les dades facilitades per vostè seran tractades amb la màxima confidencialitat i seran incorporades a un fitxer propietat d’Arfe Servicios SL, amb la finalitat de gestionar la informació i respondre a les seves consultes. Podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament dirigint-se a Arfe Servicios SL indicant en la referència “Dades Personals”.

Arfe Arderiu Consultors

  Muralla del Carme, 17-23, 1r (Ed. Can Jorba),
Manresa, 08241, (Barcelona)

  93 872 32 22

  93 872 67 62

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.

Newsletter

Condicions legals