Comunicat d'Arfe Serveis en resposta a la situació creada pel Covid-19

16 de març de 2020

En resposta a la situació creada pel Covid-19 Arfe vol continuar mantenint la seva voluntat de servei a clients, proveïdors i societat en general.

Per preservar la salut de tothom i continuar donant servei, Arfe mantindrà el servei de sempre via telèfon, correu-e i videoconferències, sense atenció presencial. La totalitat del personal podrà teletreballar i estarà disponible per continuar donant el servei professional de sempre.

Com a mesures concretes ja preses hi ha:

a.- Les reunions de comunitats de propietaris a celebrar-se durant el mes de març es cancel·len i es farà una nova convocatòria tan aviat la situació ho permeti.

b.- Els pagaments en efectiu de rebuts, lloguers etc s’hauran de fer per ingrés bancari al compte que s’indiqui. Us l’indicarem trucant al 93 872 32 22.

c.- S’evitaran les sortides del personal a clients i, sempre que sigui possible, es faran per videoconferència o, en funció de la necessitat, seran ajornades. Només es faran les inajornables i, en aquest cas, complint les recomanacions establertes per les autoritats sanitàries.

d.- S’habilitarà un dipòsit a l’entrada de l’oficina on dipositar la documentació que es vulgui fer arribar a qualsevol treballador/a d’Arfe.

e.- Anirem informant des de les plataformes habituals, Linkedin, Facebook, el nostre butlletí i via e-mails directes a clients.

Amb aquestes mesures, i les que anirem prenent en funció de l’evolució de la situació, volem continuar donant tot el servei possible i alhora contribuir a fer el més curta possible aquesta situació d’excepcionalitat que vivim. Primer de tot ens cal protegir la Salut dels/les nostres treballadors/es, clients, proveïdors i col·laboradors.

 

Manresa, 15 de març de 2020

Arfe Arderiu Consultors

  Muralla del Carme, 17-23, 1r (Ed. Can Jorba),
Manresa, 08241, (Barcelona)

  93 872 32 22

  93 872 67 62

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.

Newsletter

Condicions legals