Assessoria per autònoms

Disposem d'un servei específic d'assessoria per a autònoms

Gràcies al servei específic d'assessoria per a autònoms d´Arfe Arderiu Consultors, podrà centrar-se en la seva activitat comercial amb confiança i seguretat.

Podrà centrar-se en la seva activitat productiva, mentre nosaltres ens ocupem de la tramitació fiscal i laboral.

Com a coneixedors de la problemàtica diària dels autònoms, hem dissenyat un servei específic d´assessoria per autònoms:

Oferim assessorament al moment inicial, amb la possibilitat de fer un estudi previ de la viabilitat i l'execució de tots els tràmits d'alta i legalització de l'activitat.
 L´acompanyem a la tasca diària, alliberant-ho de les càrregues imposades per les obligacions fiscals i laborals, elaboració de llibres, presentació de declaracions fiscals, confecció de nòmines i tràmits a través de la Seu Electrònica de la Seguretat Social de manera telemàtica.
Oferim assessorament per enquadrar la seva activitat al règim més favorable d'acord amb les seves particularitats de cada moment.
Aquest servei ha estat pensat especialment per aquest sector d'activitat empresarial, per la seva problemàtica particular i amb la finalitat de permetre a l'autònom dedicar els seus recursos a l'activitat productiva, tenint les altres obligacions cobertes sense necessitat d'incórrer en costos d'estructura no recomanables per la seva dimensió.

 

 Contacti'ns i l'informarem

Arfe Arderiu Consultors

  Muralla del Carme, 17-23, 1r (Ed. Can Jorba),
Manresa, 08241, (Barcelona)

  93 872 32 22

  93 872 67 62

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.

Newsletter

Condicions legals