Assessoria online

Resolem les seves consultes de manera online

De forma fàcil i còmoda, a través del nostre servei d'assessoria online, el nostre equip de professionals especialitzats en cada àrea respondran la seva consulta mitjançant un informe que rebrà per correu electrònic en un breu espai de temps (entre 48 i 72 hores laborables). Podrà tramitar aquest servei de manera segura mitjançant pagament online (amb certificat SSL Secure Connection).

En el servei d’assessoria online pot realitzar-nos consultes sobre els àmbits laboral, fiscal/comptable, jurídic, transports, finques/immobiliària, o consultes generals de manera online i sense desplaçaments des de qualsevol punt d’Espanya. Li recordem que també el podem atendre presencialment en les nostres oficines del C/Muralla del Carme 17-23, 1r 08241 – Manresa (Barcelona) - 93 872 32 22.

Seleccioni de la següent llista la tipologia de consulta que desitja realitzar. En formalitzar el procés de compra podrà emplenar la seva consulta al formulari.

En compliment de la LOPD 15/1999, del 13 de desembre, sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal l’informem que totes les dades facilitades per vostè seran tractades amb la màxima confidencialitat i seran incorporades a un fitxer propietat d’Arfe Servicios SL, amb la finalitat de gestionar la informació i respondre a les seves consultes. Podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament dirigint-se a Arfe Servicios SL indicant en la referència “Dades Personals”.

Arfe Arderiu Consultors

  Muralla del Carme, 17-23, 1r (Ed. Can Jorba),
Manresa, 08241, (Barcelona)

  93 872 32 22

  93 872 67 62

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.

Newsletter

Condicions legals