Assessoria fiscal i comptable

Gestió fiscal i comptable per empreses

Realitzem un seguiment de tota la gestió fiscal i comptable de la seva empresa, avaluant el control de les polítiques determinades per la direcció i de les normes legals vigents. En funció de les característiques de cada empresa, oferim els següents serveis:

Informació puntual de la legislació publicada sobre temes fiscals en general i específicament sobre aquells aspectes o qüestions que afectin especialment a l'activitat o les circumstàncies de l'empresa.
Assessorament passiu sobre temes fiscals amb atenció immediata de les consultes o problemàtiques plantejades a iniciativa de l'empresa.
Assessorament actiu en règim d'assistència periòdica a la pròpia empresa.
Estudi i confecció del pla fiscal de cada exercici per poder gaudir de la màxima economia fiscal.
Evacuació directa de consultes, supervisió i revisió de la correcta aplicació de la normativa fiscal.
Confecció de la comptabilitat de l'empresa.
Confecció i presentació de totes les obligacions fiscals de caràcter periòdic.
Relacions amb l'Administració Tributària, en tots els seus aspectes (representacions, defensa, assessorament, Declaració de la Renda, recursos...).
Confecció i presentació davant el Registre Mercantil dels comptes anuals amb la certificació corresponent de l'aprovació de comptes.

 

Contacti'ns i l'informarem

Arfe Arderiu Consultors

  Muralla del Carme, 17-23, 1r (Ed. Can Jorba),
Manresa, 08241, (Barcelona)

  93 872 32 22

  93 872 67 62

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.

Newsletter

Condicions legals