Assegurances de baixa mèdica i accident per Autònoms

3 de gener de 2018

Sempre s’ha dit que els autònoms “no es poden permetre” estar de baixa. És una afirmació que va lligada amb la limitació de cobertures que els ofereix la Seguretat Social, però que no els priva d’estar correctament assegurats.

Les companyies d’assegurances ofereixen productes que milloren les prestacions de la Seguretat Social per autònoms tals com la cobertura de baixa mèdica i la d’accident laboral. Mentre una cobreix les baixes mèdiques més freqüents i per tant suposa un pagament de quota més alta, l’assegurança de baixa per accidents cobreix una situació menys probable però més greu i implica un cost d’assegurança més baix.


A Arfe li podem mirar les cobertures de que disposa a la Seguretat Social per ser autònom i proposar-li la contractació d’una assegurança que complementi les prestacions de la Seguretat Social. Moltes vegades veiem la cotització com un pagament per la nostra jubilació, però el cert és que no només cotitzem per poder-nos jubilar, també cotitzem per prestacions que ens són molt més importants en el moment actual, com cobrir una baixa mèdica llarga, una incapacitat, un accident etc, en aquests casos tenir una assegurança d’aquest tipus pot voler dir continuar el nivell de vida propi i dels del nostre voltant o convertir-nos en una càrrega per als que ens envolten.

Per a més informació podeu contactar al 93 872 32 22 - fiscalarfe.es 

Arfe Arderiu Consultors

  Muralla del Carme, 17-23, 1r (Ed. Can Jorba),
Manresa, 08241, (Barcelona)

  93 872 32 22

  93 872 67 62

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.

Newsletter

Condicions legals