Acumula el crèdit de formació que no utilitzis aquest any

15 de febrer de 2018

Amb l’entrada en vigor del RD 694/2017 del 3 de juliol del 2017 ja és possible que les empreses de menys de 50 treballadors puguin acumular el crèdit de formació del que no disposin l’any en curs pels dos exercicis següents.

Així doncs, aquestes empreses, si ho desitgen, podran acumular tot el crèdit o el crèdit no consumit durant l’any sempre i quan es comuniqui a l’aplicació telemàtica abans de l’1 de juliol de l’any en curs.

La Fundación Estatal para la Formación en el Empleo (Fundae), ha fet alguns aclariments sobre aquest aspecte:

- Les empreses podran acumular el crèdit sense necessitat d’indicar-ne l’import. Per tant, el crèdit del que no s’hagi disposat a 31 desembre serà el que s’acumularà pels dos anys següents.

- Si una empresa marca a l’aplicació que vol acumular el crèdit però més endavant decideix fer una formació, no passarà res, l’empresa podrà aprofitar tot el crèdit que desitgi aquell mateix any, tot i que hagi manifestat prèviament la intenció d’acumular-lo.

 

Si desitgeu més informació sobre aquest tema o altres relacionats amb les formacions bonificades, podeu enviar-nos un correu electrònic a rrhharfe.es o bé trucar-nos al 93 872 32 22.

Arfe Arderiu Consultors

  Muralla del Carme, 17-23, 1r (Ed. Can Jorba),
Manresa, 08241, (Barcelona)

  93 872 32 22

  93 872 67 62

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.

Newsletter

Condicions legals